Lelkünk bugyraiban - Ikerláng, aki felperzseli a lelked - I.



Most hogy közeledünk a Nőnaphoz és egyre több szerelmest látni odakint, újabb gondolatokat olvashattok tőlem, ezúttal az ikerlelkekről. Egyszer már írtam nektek a sorstársakról illetve hogy milyen nagyszerű élmény ha olyan emberrel találkozol akivel különleges kapcsolatot tudsz kialakítani.

Talán az élet egyik legfontosabb eseménye mikor összehoz két ilyen embert a 'sors'. Az interneten olvasható mézes-mázas madzag igaz a kötődés pozitív kimenetelére ám továbbra sem rózsaszín felhők felett ugráló párokra gondolok akik fagyival a kezükben ugrálnak előre meg hátra.

Ez a kapcsolat elsősorban a lelkedet 'veszi igénybe'. Mivel az ikerlángod az, akiben minden megvan ami benned nincs és fordítva, gyakran kívülről nem is látszik hogy összeillik pont ez a két ember vagy hiába vannak együtt, nem tűnnek maradéktalanul boldognak pedig ők egymáséi és tényleg annyira passzolnak egymáshoz hogy az szerelmes regénybe illő.



Forrás: Akela 73 tumblr 

Én azt mondom, olyan mint egy örvény vagy hurrikán. Ereje hatalmas és nem csak azért amit éppen akkor az ember lelkéből kihoz, hanem azért mert amit maga után hagy, ahhoz hasonlót nem igazán tapasztalt az ember. Jókat mosolyogtunk gyerekkorban mikor egy mesében a fiúnak kiesik a szeme, annyira tetszik neki egy lány vagy kézen fogva mennek az úton és belesétálnak egy karóba. Ez vicces volt régebben, a való életben viszont hasonlóan működik az ikerláng kapcsolat is ami egyben fájdalmas is. Fáj mert gyakran az ikerlángod akkor talál meg mikor párkapcsolatban vagy, mikor döntés előtt állsz. Fáj mert kimondja azt amit megtagadsz magadban, ami te magad vagy és nincs felszínen mert például az EGO elnyomja vagy az emlékek. Ha megtaláltad az ikerlángod, érezni fogod, lesz egy fura érzés a belsődben, ő lesz minden gondolatod és például hiába nem tudjátok egymást elviselni fizikai szinten, a lelketek egymás felé húz. 



Forrás: tumblr 

Míg egy normális kapcsolatban létezik szabad akarat, ez az ilyen helyzetekben nem igazán mondható el. Mardos belülről, hogy ott van, ha már nincs ott és valójában a boldog pillanatok együtt semmihez nem hasonlíthatóak. Én mint aki már megtapasztalta ezt is, azt kell mondjam életem egyik legszebb élménye és másoktól is ezt hallottam - függetlenül a kapcsolat kimenetelétől - . Ha találkozunk az ikerlángunkkal, az olyan mintha magunkat ölelnénk meg és azonosulnánk Önmagunkkal, bizsergetően jó érzés, akkor boldog csak a lélek igazán. Egyre több embertől hallom hogy azt érzi, megtalálta ikerlángját, azt mondom mindig hogy előre vele mert ha van egy dolog a világon ami felett nincs hatalmunk, ez egyike azoknak. Fejlett lelkeknek is kissé megterhelő lehet a folyamat hiszen minden amit az elengedésről eddig olvastunk, használhatatlannak tűnhet - nem mindig-.



Forrás: tumblr 

Ugorj fejest, bele a közepébe és addig tartsd fent a kapcsolatot míg a lelkednek megfelel. Több ikerlángunk is lehet de talán csak 1 és azt kerestük már előző életeinkben is. Van hogy véget ér hosszabb-rövidebb idő után és néha életünk végéig tart. Nem minden életünket az ikerlángunk mellett éljük le. Ha szingli vagy és valakivel kapcsolatban azt érzed hogy kiugrik a szíved annyira kapál mikor együtt vagytok, kitaláljátok egymás gondolatait, energiáitok áramlanak, eljött az időd. Az ikerláng szerelem ha kiteljesedik, arra nincsenek szavak de rosszul is elsülhet a dolog. Kérjed szakember segítségét is ha arról van szó mert ez itt már régen nem evilági játéknak számít, életedet sokkal jobban befolyásolod és talán a következő életeidet is, előhozza a régi sebeket amik már több élet óta benned élnek ami fizikai síkon betegségek formájában jelenik meg.

Az ikerláng kapcsolat nem játék és életveszélyes is tud lenni ha valaki nem tudja hogyan kezelni a helyzetet. Hangsúlyoznám hogy nem kell spirituális vagy ezoterikus elveket vallani ebben a dologban sem, ikerlelked nem válogat és nem érdekli hogy hiszel-e valakiben vagy Önmagadban.

Tapasztalat mutatja hogy érzékenyebbeknél betegségeket illetve mentális problémákat okozhat, sokan lesznek öngyilkosak, ölnek meg másokat vagy betegednek le kisebb-nagyobb időszakra.

Ez egy teszt, fogalmazzunk úgy, mennyire állsz készen a lelkedet követni és észreveszed-e a jeleket.

Ha tetszett a cikk, oszd meg és kövesd a facebook oldalamat: https://www.facebook.com/lotuszuzenetek/  :)


Comments