Lelkünk bugyraiban - Szerelmi háromszög avagy valaki/valami visszatér .... II


 Jöjjön a folytatás az első részhez, (mivel kértétek hogy írjak róla többet ) amiben kissé általánosabban fogalmaztam nektek, főleg azoknak akik másképpen tekintenek ezekre a dolgokra. Most spirituálisabb szemszögből írok róla, mert ilyen megközelítés is létezik.

Vannak olyan helyzetek amikor 2 ember együtt van és szeretik egymást de belép egy harmadik fél. Sok helyen olvasni erről. Jól működő párkapcsolatokban is megjelennek a 'betolakodók' és mivel tudjuk hogy az életben soha semmi nem történik véletlenül, érdemes átgondolni hogy miért történhetett. Ha ez a kapcsolat nem azért jön létre hogy kirángasson téged az aktuális helyzetedből, akkor mélyebben kell keresni a megoldást.  A szerelmi háromszög komplex és bonyolult, főleg ha az okok a múltban keresendők, ilyen is van. Gyakran azért tér be egy kapcsolatba egy harmadik fő, mert neki karmikus kapcsolata van a háromszög egyik tagjával. Mivel szerelmi háromszögről beszélünk, nagy valószínűséggel a két érintettnek előző életbeli még lerendezetlen viszonya köszönt vissza. Ezért olyan fontos a jelenben elengedni mert ha ez nem sikerül, viszed magaddal következő életedre.


Forrás: tumblr.com

Van hogy a két félnek előző életében viszonya volt egymással és nem tudták rendesen megélni azt, talán mert mindketten másképpen viselkedtek mint mostani életükben. A fizikai forma változik, de a lélek nem. A lélek felismer. Ha előző életben csúnyán összevesztek vagy megcsalták egymást, haragudtak egymásra vagy nem lehettek egymáséi, akkor addig fognak életeken keresztül egymásba botlani míg meg nem történik a kiegyenlítődés. A lelkedet nem érdekli hogy a te mostani fizikai testedben lévő Egojával kihez húzol és kivel akarsz együtt lenni. Az élet ironikus mert néha pont olyan emberrel hoz össze, aki nem tetszik, nem bírod elviselni a közeledését fizikai szinten de valami mégis vonz hozzá. Nem muszáj, hogy az ikerlángod térjen vissza hozzád új külsővel, bárki lehet az előző életedből vagy életeidből mert ilyen is létezik, valaki több életeden keresztül szembejön veled és addig nem lesztek boldogan egymáséi míg ezt észre nem veszitek. Hoppá. 


Forrás: tumblr.com

Belső iránytű. Ebből a helyzetből csak a hited és belső iránytűd tud jól kimozdítani az adott szituációban. Gyakran a karmikus társ számodra feladatot hordoz és mint előző életetekben, most sem tart talán sokáig az érzelmi vihar de soha nem feleslegesen lép életünkbe egy harmadik ember. Sokszor nem  a harmadik fél lesz a 'befutó', csupán ki szeretné mozdítani a másik embert a helyzetéből. Ilyenkor dől el minden. Ha te gerinces ember vagy és boldog párkapcsolatban élsz de megjelenik hirtelen valaki aki felébreszt benned valamit vagy vonzódsz hozzá de nem tudod miért, mit tennél? Kötöd magad ahhoz a hiedelemrendszerhez hogy nem szabad lépni hirtelen és gyorsan egyik kapcsolatból a másikba csak mert te kényelmesen tocsogsz a komfortzónádban? Képes vagy úgy érdeklődést mutatni valaki iránt hogy közben még párkapcsolatban vagy?




Forrás: tumblr.com

Az igazi szerelmi háromszöget nem fiatal, hanem idősebb lelkek érzik csak igazán, de azt is csak akkor ha tudják mi is az igaz szerelem vagy hogy létezik-e egyáltalán olyan, mert bizonyos teóriák szerint a szerelem amit mi ilyen néven ismerünk, nem is létezik. Ha háromszögbe kerülsz és nem tudod mit csinálj, arra gondolj hogy okkal történt így minden és a belső iránytűdre hallgass. Szabad akaratod van és létezik, akár úgy is dönthetsz hogy akivel még dolgod van az életben, most nem őt választod mert azt súgja a belsőd ... Mert a lelked tudja hogy mit tett veled ő régebben ... Mert a lelked nem tudott még megbocsátani.. Mert még nincs itt az ideje.... Mert ez pl az ő karmája. Talán ő is szétszedett már egy kapcsolatot és ez most a karma... Talán te is szétrobbantottál már egy viszonyt... És akkor még nem is beszéltünk arról hogy léteznek karmikus háromszögek is, amikor életről életre találkozol ugyanabban a helyzetben, ugyanazokkal a lelkekkel.... Ejha. 

A szerelmi háromszög felszabadulást okozhat ha úgy állsz hozzá vagy szomorúságot, de érted történik és aminek meg kell történnie, az úgy is lesz majd. 

Ha tetszett a cikk, oszd meg és kövesd a facebook oldalamat: https://www.facebook.com/lotuszuzenetek/  :)


Comments