Lelkünk bugyraiban ...... - Egy befejezetlen kapcsolat margójára - éteri kötelékek elvágása | Földöntúli kapcsolatok |


     "Ne fájjon amire nincs orvosság. Aminek vége, vége."  - William Shakespeare


Szakítani és véget vetni egy kapcsolatnak mindig nehéz de sokszor elkerülhetetlen. Legyél erős a megfelelő pillanatban mert jobb minden viszonyt lezárni míg nem késő. Ha két ember sokáig nem engedi el egymás kezét pedig nem illenek össze vagy nem kellene együtt lenniük, megnehezítik a saját életüket. Az ember ilyen, néha az kell neki ami nem lehet, amit nem kaphat meg, amit nehéz elérni vés ha arra kerül a sor, KARMAi közül nem engedi a másik felet aki viszont nem elég erős hogy maga lépjen előre ezért mindketten beleragadnak abba az élethelyzetbe és nem teljesítik életfeladatukat. Engedd el.

                                                             Forrás: google.co.uk

Mint más esetekben is, jelen pillanatban csak kötelékről és energiáról beszélünk. Ha akit el akarsz engedni, nem a sorstársad, lelki társad vagy ikerlángod, könnyebb feladatod van, noha úgy érezheted szíved jajjdul bele és nem éled túl pedig de. Ha olyan embert próbálsz elengedni akivel kapcsolatod az egekben köttetett, na akkor nehezebb dolgod van de az sem lehetetlen. Ha rájössz hogy az idő mennyire relatív és az élet milyen fontos pillanatairól, lehetőségeiről mondasz le azzal hogy a nem hozzád megfelelő emberhez ragaszkodsz - függetlenül attól hogy e világi életében az illető ikerlángod vagy karmatársad, sorstársad -. Ezen társak a legnagyobb tanítóink és ha egy karmikus feladatot nem tudsz megoldani, viszed át magaddal következő életre.


Forrás: google.co.uk

Ha tényleg nincs már dolgod a partnereddel, engedd el, különben belemásztok és benne maradtok. Szakítsd meg a titeket összekötő köteléket mert ennek hiányában nem fog sikerülni. Kettőn áll a vásár. Légy tudatos és szakíts erre egy órát, merülj el Önmagadban és köszönd meg neki a leckéket amiket adott, engedd el rossz érzéseidet, tartsd meg emlékeit és lépj tovább. Magadban, hittel és akarattal engedd el őt, vágjad el a kötelékeket ami miatt szomorú vagy. Légy bátor és erős. Csak egyszer és egyetlen alkalommal kell erősnek lenned, mikor ezt megteszed, elvágod a köteléket mint varráskor a cérnát ollóval. Az igaz szerelem nem ilyen és a belsőd, lelked tudni fogja mikor megtaláltad a 'másik feledet'.

Ha tetszett a cikk, oszd meg és kövesd a facebook oldalamat: https://www.facebook.com/lotuszuzenetek/  :)