Asztrológia | Holdfogyatkozás és Telihold - augusztus 7| Ideje megfizetni a tanulópénzt ....



Érdekes eseménynek nézünk elébe. Augusztus 7-én Holdfogyatkozás és Telihold is lesz egyben ami most segít emelkedni vagy mélyebbre taszít. A fókusz a benned lévő erőn van, hogyan tudod használni, kontrollálni azt. Oroszlán havát éljük, hajlamosak lehetünk most pazarolni energiánkat, ellustulni pedig most kell aktívnak lenni.

A Holdfogyatkozás változást ígér időjárásban és politikában is. Szeszélyesebb lesz az időjárás, ember legyen a talpán aki tudni fogja hogyan öltözzön fel,  viharok, szélviharok, széllökések várhatóak. A Jupiter és Plútó együttese sikereket hozhat életünkbe, most számíthatunk előléptetésre, fizetésemelésre, új munkahelyre, ideális időpont lottózásra.

                                                   
                                                               Forrás: google.co.uk


Ha erőidet negatívan használod vagy visszatartod, az élet most megfizetteti veled a tanulópénzt. A tanulópénz mindig része az életnek és nem biztos hogy rossz érzés lesz majd számodra. Talán a kiadott pénz egy előjel hogy még ennél is több zöldhasút kapsz majd kézhez. Ha kapsz vagy nyersz, vigyázz rá mert ha nem tudod értékelni és megbecsülni, nem marad nálad sokáig vagy az élet veszi el tőled.  Akinek nem jut ebből a 'szeletből', kaphat magánéleti kihívást. Érdemes most elgondolkodni hogy egy előléptetés milyen következményeket hoz majd magával (több túlóra, kevesebb család stb) vagy mire költsük félretett pénzünket. A Holdfogyatkozás előtérbe hozza a kapcsolatunkat a párunkkal, férjünkkel, feleségünkkel, társainkkal és 'teszteli' hogyan bánsz a bőség energiával.


                                                               Forrás: google.co.uk


A Hold és Mars szembenállása  ingerültté tesz, a változások kiborítanak, idegtépő pillanatok következhetnek. Most a konfliktus küszöböd tesztelődik, főleg a közeli családtagjaiddal.Légy tettre kész mert ez két oldalú dolog, te légy tettre kész és az Univerzum segít majd véghez vinni mindent úgy ahogy annak lennie kell.

Comments