Asztrológia - Oroszlán Újhold - Lázadj és törj ki!



Önmegvalósítás indul. Mikor ha nem most (07.23), mikor az Oroszlán Újhold van és mivel Áldás hava is egyben? Most. Erőteljesen érződik a Mars hatása is, ami tüzes, mindent legyűrő erőt adhat neked. Ez az Újhold erőt és energiát ad sporthoz, kihívásokhoz, motivációkhoz, légyottokhoz és sajnos a konfliktusoknak is. Erőteljesebbnek érezhetjük magunkat az élet kihívásaiban és Oroszlánhoz méltóan, lazán, lezseren állunk hozzá. Eljött a csillogás ideje, emelt fővel és mindenki figyelmét megkapóan nagy dolgokat, tetteket véghez vinni. Elérkezett a lázadás ideje is. Ha elnyomva érezted magad és eddig azon fáradoztál hogy mindenki lássa micsoda változást viszel véghez, ez a remek alkalom. Fogytál és szeretnéd megmutatni mindenkinek hogy miért volt érdemes napokat izzadni a konditeremben? Most érdemes megmutatni országnak és világnak, hogy 'ez voltam, ez vagyok'.

                                                             Forrás: tumblr.com

Most arathatod le munkád gyümölcsét. Az asztrológiában és a védikus asztrológiában a laza, menő,  könnyed minőséget képviseli ez a jegy és most ugyan az erők agresszivitásra sarkalhatnak, erőszakossá, dühössé, ingerültté tehetnek, ha belső Önkontrollunk jól működik, ez majd nem okoz problémát de azért bujtatottan ott marad a kitörni vágyás, a lázadás. Magam is azt tapasztaltam Oroszlán Újholdkor hogy egy nagyobb és erőteljesebb meditáció után könnyebb rávenni magam olyan dolgokra, amiket azelőtt még nem tettem vagy nem mertem megtenni, egyszerűbb kiállni magunkért. Izgalmas és kalandvágyó időszak következik, remek alkalom elmenni a Pilisbe, megmászni a Vadálló-kövekhez, fel a Ferenczy-sziklára és kapcsolódni a természettel ami több energiát ad neked kalandvágyaid megvalósításához. Az Uránusz és Mars is olyan energiákat közvetít ami jobban kihozza belőled az 'Oroszlánt', ha hagyod.


 Forrás: tumblr.com

Dönts és határozz! Bölcsen hozz döntéseket és engedd az energia áramlását, lépj rá az útra, amire rálépsz Újhold idején. Légy bátor, szóljon ez az időszak a pihenésről, bulizásról, kikapcsolódásról, társaságról. Új, sokáig tartó kapcsolatok alakulhatnak ki, szerelmek szövődhetnek ha lazán várod azt aminek jönnie kell. Keresd a támogatót a körülötted lévő emberekben és figyeld az életutjukat, történetüket, egy pohár bor mellett szépen meg tud nyílni bárki. Vigyázz azonban hogy mindenre koncentrálj, amellett hogy lezseren sétálsz az utcán, ebben az időszakban több baleset fordulhat elő, több odafigyelés kell most a gépjármű vezetőknek is.