Asztrológia - Telihold a Bakban - Most vigyázz!



Nemsokára egy újabb Telihold vár ránk, most a Bak jegyben. A Hold és a Plútó szemben áll a Nappal, a Mars pedig olyan energiákat ad magadból ami miatt elveszítheted az Önkontrollt. Ne hozz váratlan és erőteljes döntéseket dühből. A védikus asztrológiában a Bak a rend, hatalom és szervezettség jegye. A Hold és Plútó kapcsolata mély és markáns érzéseket hozhatnak ki belőled ami nagyot lendíthet téged a jó vagy rossz irányba, elárasztanak az érzések ami megnehezítheti a koncentrációt, előtérbe helyezve a hirtelen előtörő érzéseidet. Igaz megérzéseid lehetnek és bármikor kihúzhatják nálad a gyufát ezért légy óvatos mire hogyan reagálsz. Párkapcsolatodban felmerülhetnek régebbi rossz emlékek aminek köze van a féltékenység, túlféltéshez és uraláshoz, érdemes meditálni este felé.

Forrás: tumblr.com

A Hold és a Mars kedvtelenné tehet, hangulatod változékony, olyan dolgok is zavarhatnak amik nem szoktak más esetben. Pihenjünk sokat és válogassuk meg szavainkat hogy kevés összezördülésünk legyen és tudjunk a telihold áldásos, pozitív hatásaira koncentrálni.

                                                                  Forrás: tumblr.com

„Az értelem közlekedési eszközei a szavak. Éppúgy ki tudnak siklani, fel tudnak borulni, képesek összeütközni, akár a járművek. Érzelmeink, indulataink kormányozzák őket. Azokat kellene megtanítani, hogy az emberközi utak jelzőtábláira figyeljenek...”

(Elekes Ferenc)


Ha tetszett a cikk, oszd meg és kövesd a facebook oldalamat: https://www.facebook.com/lotuszuzenetek/  :)