Kitekintő | A jövőd hatással van a múltadra. Az idő is visszafelé megy? | Igen ........



Érdekes dologra hívta fel a figyelmet az egyik tudományos cikkeket felsorakoztató weboldal, ami beszámol egy sikeres kísérletről. Szubatomikus szinten az idő visszafelé megy. Kutatók megerősítették egy hivatalos sajtókonferencián, hogy a 'valóság nem létezik ha nem figyelsz rá'.
Erre mondják hogy ÉLJ A JELENBEN. Amit magad körül látsz, a környezet, a természet VALÓSÁG, amikor a jelenben élsz akkor a környezet és természet mintha részed lenne, és nem látnád, hanem érzed hogy része vagy a természetnek.

"Bárhol is légy, légy ott teljesen" - Eckhart Tolle

 Forrás: tumblr.com



Szubatomikus részecskék léteznek, egy időben, több helyen is, egyszerre. Tehát minden aminek gondolatot adunk, amit teszünk ebben az életünkben, időben és helyen, anyagban, anyagi szinten LÉTEZIK, hatással van más időkre, helyekre, valahol az Univerzumban. Talán lassan a tudomány is elismeri majd a KARMA kialakulását is. A sajtókonferencián elhangzott az is hogy ennek alapja lehet a távgyógyítás és távtanácsadás. Az emberek nagyon izgatottak hiszen arra a következtetésre jutottak hogy a történelem újraírható lehet majd és megváltoztathatjuk a jövőnk kimenetelét, talán mindenki képes lesz rá, a saját jövőjét a jelenben megváltoztatni. Arról lehetne vitatkozni hogy ez most jó vagy nem, ez a bejegyzés most nem azért született. Ha elfogadjuk hogy körülöttünk minden energia és hogy az idő relatív, akkor másképpen is láthatjuk az Élet nagy dolgait. Bizony neked is feltűnt már hogy ha jól érzed magad, mintha gyorsabban telne az idő és nem érzed magad fáradtnak, míg unottan ülsz az iskolapadban, számítógép mögött vagy robotolsz 3 műszakban, az idő alig telik és bele is fáradsz, ha szellemi munkát végzel, akkor szellemileg merülsz ki, ha fizikai munkát, akkor fizikailag fáradsz el de nagyon. Az idő értékes és ne pazarold.

Forrás: tumblr.com

Mindenki ugyanazt a 24 órát kapja minden nap, a különbség csak az hogy milyen a hozzáállásod. Ha nem szereted a munkádat vagy amit éppen csinálsz, a lelked nem érzi jól magát és idővel úgy is érezheted hogy csak robot vagy és számlákat fizetni jöttél a világra. Nem. Nem mindegy hogyan tervezed meg a napod, mikor kelsz fel vagy fekszel le, milyen az időbeosztásod. Az idő csak egy fogalom, ami 'bebörtönözhet' - állítja egy buddhista elmélet. 

"Az emberek rosszul mérik az időt - egyetlen mérték van, az átélés sebessége". Karinthy Frigyes

Ha tetszett a cikk, oszd meg és kövesd a facebook oldalamat: https://www.facebook.com/lotuszuzenetek/  :)