Lelkünk bugyraiban | Volt már FANTOM PARTNERed? | Minek az 'árnyéka' ez az ember?


A szerelem mindig 2 emberen múlik. Ha szerelem első látásra, a lélek felismeri a másikat és tudatosul az emberben hogy őt már régóta, életekkel ezelőtt is szerette. Ez szép és kerek így de most arról beszéljünk amikor a nem megfelelő partnert teremted meg magadnak, mivel ilyen is létezik. Teremteni lehet jót és rosszat is, nem is gondolnátok milyen egyszerű. Sok könyvben olvastam már róla de legjobban talán Hermann Meyer Mert megérdemellek c. könyvben van leírva. A fantom partner az a személy akit párválasztáskor 'választasz' és úgy gondolod ő az igazi, konkrétan, szó szerint látod minden nap. Ő sajnos egy szubjektív álomkép. Már írtam arról mi alapján választunk magunknak párt (tudatosan és tudattalanul is), mik az alapok, mi befolyásolja a választásodat.


Forrás: google.co.uk

Sajnos ebben az esetben sincs ez másként. Reprodukáljuk Önmagunknak a már előre kialakított képzeletünk alapján, a teremtés segítségével, ebben az esetben egy olyan partnert vonzol be magadnak, amilyet 'szeretnél', amivel nincs is baj addig míg tudod mire vágysz leginkább. Mind megütöttük már a bokánkat mikor rosszfiút és modell lányt akartunk, megkaptuk amire vágytunk és pofára estünk (tisztelet a kivételnek). Ez lényegében egy szubjektív álomkép, ami sok problémát okoz a későbbiekben egy párkapcsolaton belül hiszen az illetőre ráhúzunk egy kitalált tulajdonságot, viselkedésformát és azt hisszük, ez ő, pedig ő csak idővel fog kibontakozni és ekkor ábrándul ki sok ember a másikból, pedig a szerelem igaznak indult, ilyenkor nem az embert szeretjük hanem azt az illúziót emberi testben, amire vágytunk. Ez lényegében megtévesztés, a valóság másképpen néz ki. 


Forrás: google.co.uk

Többen beszélgettek már velem akik elmondták hogy óriásit csalódtak a partnerükben mert pár hónap elteltével kiderült az illetőről hogy teljesen ellentétesen viselkedik mint azt gondoltuk róla, olyan vonásai, szokásai vannak amik nem tetszenek, egyszóval 'megváltozott', pedig csak a lepel hullott le róla, amit ráraktunk. Ez persze két emberes dolog, ha valaki nem Önmagát mutatja vagy adja egy kapcsolat kezdetén, akkor mi hiába nem akarunk rá álarcot aggatni, később fog kiderülni milyen is az az ember valójában. A jó hír az, hogy ezzel még nincs veszve semmi, változni mindig lehet csak akarni kell, nyitottnak kell lenni. Érdemes megfigyelni hogy a reakcióminták amiket tőlük kapunk, gyakran hasonlóak a miénkhez. Ha hever vérmérsékletű ember vagyok, olyan embert találok aki szintén heves vérmérsékletű vagy ritkán annak ellentéte. A külső jegyek mellett tehát a belsőt is megálmodhatjuk de ha nem ismerjük szívünk valódi vágyát, nem a megfelelő embert sikerül bevonzani.


Forrás: google.co.uk

Ha ezt el akarod kerülni, Önismeretet kell tanulnod és leszakadni a mintákról és hiedelmekről. Ne ítélkezz, változtass nézőpontot és meglásd, változnak a dolgok. Míg a fantompartner általában direkt találkozik veled, a te igaz társad, sors, lélek vagy ikertársadba 'véletlenül' botlasz bele.