Lépcsőfokok a tudatosodásig | Kulcs a kapcsolatok rendezésében | Keresd az okokat előző életben!



Vetettem előző életes kártyát tegnap egy ismerősnek aki azért fordult hozzám mert úgy tűnik hogy minden jószíve és törekvése ellenére nem sikerül jól kijönnie a szüleivel. Ezzel sokan vagyunk így de vannak esetek amikor a szülő nem alkoholista, nem dolgozik sokat, nem erőszakos,  nem csalja meg a párját, a gyerek pedig csak gyerek és kisebb csínyeken kívül más nem róható fel neki és mégis a családban nem tartanak össze bizonyos családtagok vagy egyfolytában piszkálják egymást. Ilyenkor szoktam javasolni az előző életes kártyát ami iránymutatást adhat. Doreen Virtue Past Life Oracle kártyáival szoktam húzni általában.


Forrás: tumblr.com


Jelen életünk sérelmei nem mindig az EGO-ból származnak noha ott tárolódhatnak. Ha valakivel nagyon rossz a kapcsolatod valakivel minden ok nélkül, a múltban kell keresni a megoldást. Mindenki másképpen éli meg az őt élt dolgokat és vannak akik egy életen keresztül nem tudják feldolgozni amit tettek/ami történt velük és ezt hozzák magukkal erre az életükre. Ha a páros egyik tagja sem tudta magát túltenni a problémákon, a következő életben már úgy kezdik földi életüket hogy nem jönnek ki jól. Erre jöttünk rá mi is. Tegnapi kártyahúzás alkalmával kiderült hogy az illető előző életében árva volt és felnőttként találkozott először anyukájával. Az anyuka ezt nem élte meg jól, nem tudott magának megbocsájtani, a gyermek pedig a szüleinek nem tudott bocsátást adni. Az édesapa alkoholizálni kezdett, az édesanya pedig mindenben megalázkodott férjének. Ez abban az életben sem lehetett könnyű és úgy tűnik feldolgozni sem sikerült, így a helyzet most nehezebb mint azelőtt.


Forrás: tumblr.com


Tetteinkért felelősek vagyunk és vállalnunk kell a felelősséget azokért, aki nem tud vagy nem mer szembenézni vele, görgeti maga előtt a problémát. Jelen életében az ismerősöm azért költözött el otthonról mert az édesanya inni kezdett, az édesapa pedig állandóan zsörtölődött vele, megalázta és hitványnak nevezte amiért képtelen volt letenni a poharat. Ők ebben az életben is egy múltbéli hibájukért felelnek és addig folyik a harc míg meg nem értik hogy egy gyerek felelősség és nem alkoholra kell költeni a pénzt és felesleges dolgokra kiadni a ropogós zöldhasúakat. Ebben a történetben azért van karma is és nyilván az sem véletlen hogy az ismerős pont ezeket a szülőket választotta de itt most a hangsúly a kapcsolatok megromlásán és annak miértjén van.


Forrás: google.co.uk


Előző életben kutatgálni nagyon veszélyes lehet ezért nem ajánlott szakértő segítsége nélkül próbálkozni, több lehetőség is van a múlt megismerésére ami nem feltétlenül kell túl drága szórakozás mivel te hiába akarsz valamit tudni a múltadból, a fátyol ott van ami eltakarja az előző életek emlékeit, okkal. Az elmében rejlő képek nem akkor jelennek meg amikor te akarod hanem amikor eljön az ideje. Fontos hinni magunkban, vágyni arra hogy a megfelelő pillanatban majd átélhessük a múlt képeit akár egy előző életes utaztatás vagy kártyahúzás alkalmával.