Lépcsőfokok a tudatosodásig | törpéből főnix | Lelki nyomorúságból felemelkedés ....



'Én is törpe, te is törpe, le is vagyunk nagyon törve.'  - szólt régebben a mondóka az óvodában, talán nem is értettük igazán ezt a mondatot. Most értelmet nyer. Az életben történnek jó és rossz dolgok azért hogy ismerjed mindkét esetet, értékeld ami történik és tanulj belőle. Néha viszont, mikor túl sok minden jön össze és nem érezzük mit tudunk okulni az esetből, túlgondoljuk vagy nem veszünk róla tudomást, bármelyik utat választjuk, egyenesen az összeomláshoz érünk vagy felborul az egyensúly energiánkban. Sehogyan sem jó. Ha valamitől padlót fogsz, attól érzed magad kicsinek, elteperhetőnek, sebesültnek, áldozatnak. Míg a földön fekszel és vergődsz, mindenki más éli az életét és hidd el, más ember is feküdt már padlón és talán lentebb is mint te.

ÁLLÍTS MAGADNAK HATÁRVONALAKAT!

Ha nem tudsz felkelni a földről hanem hason vonszolod magad, az is jobb mint a semmi. Tűzd ki a határaidat, hallgass a szívedre ha már padlóra kerültél. Ismervén Önmagad, adj magadnak időt és türelmet ahhoz hogy feldolgozd a történteket és hagyd hogy idővel, nyugodtan tedd ezt meg.

                                                       
                                                              Forrás: google.co.uk

EMELKEDJ!

Míg te azt érzed hogy benned minden összetört, az Univerzumban mindennek megvan a maga rendje, ideje, útja, módja és keresi az egyensúlyt amire neked is szükséged van. Az emelkedéshez arra kell törekedned, hogy tudatosítsd amin keresztül mész. Igen, megbotlottál. Kisgyerek és kiskutya is megbotlik ha nem áll stabil lábakon. Te sem álltál stabil lábakon, ezért dőltél a padlóra és erő nincs a lábadban, feszült vagy ahogyan az izmok is képesek néha befeszülni, el kell engedni a foggal-körömmel való akarást. Csak akkor állj fel ha lelkiekben elszámoltál magaddal, megbocsátottál magadnak amiért elestél és másnak amiért ilyen helyzetbe hozott.

VÁLTOZTASS NÉZŐPONTOT!

Ha tetszik, ha nem, ezek a dolgok megtörténtek és mindig történik majd valami ami nem lesz a szájízednek megfelelő. Ha már elestél, akkor segíthet a 'márcsakazértis'. Legyen benned annyi büszkeség és újrakezdési kedv hogy megtedd ezt a lépést. Ne tekints magadra örök vesztesként, az élet mindig megy tovább és ahogyan a való életben is ha a földön fekszel, nem biztos hogy mindenki segíteni fog, mert ez egy ilyen világ. Legyél erős és kelj fel.

LÉGY FŐNIX!

A főnix egy ősi, egyiptomi mitológiai teremtmény, sok helyen találkozhattál már a leírásával vagy láthattad filmekben. Ha már vesztesként képes vagy magadra tekinteni, képes vagy bármiként. Ha főnixként szárnyalsz újra, a földet leporolod a szárnyaidról, mehet tovább az életed. A főnix sok energiát adhat az újrakezdéshez, ha hiszel a szimbólumokban és energiákban.

                     
                                                               Forrás: google.co.uk