Asztro | Telihold a Kosban - Október 5| Készülj a robbanásra? .... I.



Rendhagyó írás következik. Aki hozzám hasonlóan nyomon követi a kelet eseményeit, az tudja hogy Észak-Korea atombombával fenyegeti Amerikát és újabban már Japánt is. Eljött az a szomorú pillanat amikor felidézhetjük hogy Korea régebben milyen ehhez hasonló lépéseket tett meg, ez a még tavaly íródott cikk arra hívja fel a figyelmet hogy idén háborút hozhat még Észak-Korea, mindezt természetesen a csillagok állására, a tranzitokra és energiák intenzitására lebontva és nem belső vagy titkos információkra hivatkozva állítja. Erről több asztrológiával foglalkozó weboldal is ír de azért csínján ezzel az információval hiszen míg létezik szabad akarat és felsőbb hatalmak előre megfontoltan, átgondolva időzítik a háborúkat illetve azok kezdéseit/utolsó napokat (nem konteó, ezek tények), nem mondhatjuk ki egyértelműen hogy pontosan mi fog történni. Az asztrológia és asztrozófia bárki számára megtanulható és régóta létező tudományok, ezzel már évszázadokkal ezelőtt de ha hinni lehet a forrásoknak, évezredekkel ezelőtt is tisztában voltak. Minden nagyobb vezető, diktátor, uralkodó tudta régebben hogy a háború elindításához a népek egymás ellen uszítása mellett az energiák, erők, csillagok és bolygók megfelelő állása, áramlása szükséges.


                                    Forrás: https://www.efoodsdirect.com/blog/wpcontent/uploads/2015/09/nuclear-war-preparedness-780x300.jpg

Asztro szempontból annyi tűnik biztosnak hogy háborúra, harcra, modortalanságra, dühre késztető energiák lesznek a Telihold napján és még utána kb 2 hétig. Ezzel nyilván azok az emberek is tisztában vannak akik a robbantásért felelősek lehetnek. Előrejelzések alapján a Vénusz Mars együttállás a koreai horoszkópban háborúra vagy harcra hívja fel a figyelmet. Lehet hogy 'csak' egy újabb próba robbantás vagy egy kisebb-nagyobb tömeges összerezdülés országon belül/országon kívül, ezt biztosra nem tudhatjuk. A Vénusz a Mundán asztrológiában (asztrológia részterülete ami az országokról, népekről, időjárásról, járványokról, háborúkról, uralkodókról, királyokról készít előrejelzéseket) a diplomáciát és békét jelzi ám a koreai horoszkópokban a Háború Istennőjét jelenti. Ez a bolygóállás a nap felkelte előtt már látható, Koreából és talán még a környező országokból is, egészében. Mezopotámiában a Vénusz a Szeretet Istennőjét testesítette meg. A Vénusz Mars mellett a Nap és az Ég Közepe (Midheaven) is ide esik, ezek a Mundán asztrológiában vezetőket, diktátorokat képviselnek, az együttállás pedig azt tükrözi hogy a vezető, diktátor képviseli a népét illetve annak identitását. Megjelenik az Algorab állócsillag is, aminek hatásai a rosszakarat, hazugságok  és ellenségeskedés. Ez a csillag a Napot és Merkúrt is közelében éri. Érdemes visszatekinteni arra hogy hasonló volt az állás amikor 2001/09/11-én becsapódott az első repülő a World Trade Centerbe.


A cikk írásában segítettek, a Mundán-asztrológiai, Asztrozófiai és Asztrológiai ismeretek de magáról az esetleges negatív kimenetelű esemény előrejelzéséről sok helyen lehet olvasni, mintpl itt is.

Comments