Asztrológia | Telihold - szeptember 6| Gyógyító erők az érzelmek viharában



Igazi érzelmi hullámvasút lesz a szeptember 6-ai Telihold, ami a Halak jegyében történik majd. A Halak, nagyon spirituális jegy lévén megadja a lehetőséget egy kiemelkedően jó meditációra, sikeres Öngyógyító és párkapcsolatrendező szertartásra, amihez a Telihold is társul, most bármitől meg tudsz szabadulni ami kínoz vagy bánt, a kettőnek együtt szuper erős hatása van. Az életed most változhat meg, idei évben először ez a Telihold adja erre a legtökéletesebb energiákat de csak akkor ha készen állsz rá. Ez így megy az életben is, a jó dolgokat is csak akkor találnak meg ha megérettél rá. Emellett viszont a bolygók állása nagy mértékű feszültséget és gyengeséget hordoz, használhatnánk a zavaros vagy megtévesztő szavakat is. Jobban figyeljünk álmainkra ezen a napon és vegyük komolyan amit álmodunk mert most mintha öntenénk fejünkbe a tudást, ki kell használjuk ezt a remek alkalmat ami spirituálisan messze repítheti a tudatos embereket a megértés, elengedés felé.

               
                                                         Forrás: google.co.uk

A Hold és a Neptunusz szoros találkozásának köszönhetően érzelmesebbé válhatsz, könnyebben megérezheted mások gondolatait, születhetnek megértéseid amiket ha nem tudsz helyesen kezelni, beteggé, idegessé tehetnek, igazi érzelmi vihar várható. Figyelj az ösztöneidre mert az soha nem csal, azt nem nagyon lehet manipulálni ezért kétszer gondold meg ha jeleket vársz az Univerzumtól hogy amiket kaptál tőle, azok tényleg igazak-e, mennyire érdemes erre alapozni egy döntést. A feszültség több embernél kiütközik, vádaskodhatnak, paranoiások lehetnek és ez végtelen sok energiával tölti őket fel. Érdemes odafigyelni a táplálkozásra és a dohányzásra- Ezt az égi eseményt kétélű kardként is hívhatnánk, ha jó oldalán állsz a kardnak és működsz vele együtt - mindennek ellenére  - gyógyító energiák sokaságát kaphatod tőle.


Forrás: http://www.indiedb.com/games/broken-mind/images/brokenmind-chara-artwork


Ha hétvégén nem takarítottál, halaszd szerdára mert a Telihold mostani mottója az is lehetne hogy 'mindenki a maga háza körül sepregessen'. Most szabadulj meg minden vacaktól ami nem kell már a házba, takaríts ki és ugyanezt végezd el Önmagadban, lelki nagytakarításra megfelelő időpont. Ha mindent jól csináltál, dejavuu érzéseid lehetnek, sokatmondó álmaid, megtapasztalhatsz csak 3-ik szem által érzékelhető jelenségeket és találkozhatsz sok 'véletlennel'. Ezen a napon minden csak IGEN vagy NEM, nem is érdemes nagy monológok írásába belekezdeni vagy magyarázkodni. A Hold és a Vénusz állása miatt fellobbanhat bennünk újra a szeretetéhség, a vágy hogy szeressünk és szeretve legyünk, akkor is erőteljes hatással ha kilátástalannak tűnik a helyzet a szerelem terén. Nem kellemes időszak ez a magányosságot rosszul megélő szingliknek és a szerelmi háromszögben gabalyodott embereknek.


Forrás: https://i2.wp.com/foreverconscious.com/wp-content/uploads/2017/08/pisces-ritual.jpg?fit=600%2C442


Átrendeződhetnek a nem megfelelően működő kapcsolatok jó és rossz irányba egyaránt, számíthatunk vitákra főleg azt illetően hogy a családban ki viseli a nadrágot. Sok alázatra, megértésre, higgadtságra lesz szükség egy ilyen nyüzsgéssel teli időszakban ami egyébként a Merkúr retrogád mozgása miatt kommunikációs problémákat, informatikai szinten gépek közötti kommunikáció elakadást, késő tömegközlekedési járműveket és elvesztett tárgyakat is hozhat az életünkbe. Ne kerteljünk tehát, csak lassan ezzel a Teliholddal és nem eshet nagy bántódásunk.