Asztro |Újhold - szeptember 20| A szeretet néha fáj ....



Az augusztus 21-én indult energiaáramlás folytatása a közelgő Újhold, ami megváltoztathatja hosszú távú céljaidat mindazok után hogy emlékeztet az összes eddigi, nagyon vagy kevésbé fájdalmas eseményre amit egy másik személlyel éltél meg. Ha az Elfogadást jól csinálod, az Újhold energiái hozzásegítenek a változáshoz, erőteljesen kitakarítja a belső, lelki otthonodat, lelked világát, utat készítve ezzel a következő Teliholdnak és az Elengedésnek, hiszen ez az élet, Elfogadás és Elengedés körkörös folyamata. Mikor úgy érzed, minden a tiéd és megszereztél mindent, kihullik a kezedből vagy lecsapják a kezedről. Erre mondjuk hogy 'marék víz', vagyis hogy ne ragaszkodj semmihez és senkiihez, gondolj mindenre és mindenkire úgy mintha csak víz lenne a markodban.


Forrás: http://images4.fanpop.com/


Az előrejelzések szerint magabiztos döntéseket érdemes majd e napon hozni (és tartani magunkat ehhez) mert hosszútávú terveink sikeréhez segít hozzá az emberi kapcsolatokat illetően. Viszont ahhoz hogy ezt elérd, fájnia kell annak ami még nem fájt, hogy megérkezzen aminek meg kell érkeznie. Szokás mondani hogy amíg nem változtatsz, nem fáj eléggé. Nem kell tudatosan beleélni magunkat a múlt szomorú eseményeibe, a bolygók kódokat tartalmaznak amik tudat alatt is bekerülnek. Ezen a napon érzett fájdalom egy szükséges rossz, tudjuk ezúton csupa jó vár ránk, erre emlékeztet a yin-yang is, hiszen jó nélkül nincs rossz és rossz sincs jó nélkül. A nagy gubancot majd a  Jupiter és Uránusz szembenállása okozza, rá is kényszerít majd az új látószögek megvizsgálására, új lehetőségek észrevételére.


                                                Forrás: http://images4.fanpop.com/

A Nap Uránusz inkonjukció csak tovább ront a helyzeten, nehezebben tudsz ellazulni, koncentrálni és fókuszálni arra amire kellene ezért előfordulhatnak kisebb balesetek, általad előre nem látott események amik megváltoztatják napi rutinodat vagy bevált szokásaidat (Bika napjegyű embereknek igazi kihívás lehet).