Lelkünk bugyraiban | A nagy átváltozás lépései | Gondolkodj máshogy és energiacserében |


Hányan megálmodtuk már hogy hátrahagyva a rólunk alkotott és elménkbe belenevelt 'Önmagunkat', mint kifejlett pillangó, egyszer s mindenkorra változtatunk a külső és belső Önmagunkon. Eldöntöttük hogy levágatjuk a hajunkat, szakállat növesztünk, lefogyunk, izmosodunk, hajszínt és stílust váltunk hogy amikor oda kerül a helyzet, megújult külsővel és belsővel tudjunk visszavágni annak aki miatt a változás bekövetkezett. Ez az első pont ahol elbukhat a dolog. Amíg azért akarsz magadon BÁRMIT változtatni hogy valaki másnak megmutathasd új Énedet, addig a bosszú hajt, az pedig negatív energia. A lélek magának kell hogy eldöntse, tovább akar fejlődni. Az ilyen fejlődések látványosak és sokszor annyit változik az ember hogy eltávolodik isteni minőségű Önmagától.


                                                         Forrás: google.co.uk

A változáshoz elengedhetetlen a külső bizonyos fokú megváltoztatása de ez is mint mindig minden, az agyban kell eldőljön és a változásra késztető energia kell hajtsa a döntést, ami ad elég bátorságot annak végrehajtásához. Ebben sokat segíthetnek napok azok a napok, amikor a változás energiái erőteljesebben hatnak. Nem kell sietni, mindennek megvan az ideje, ez a folyamat egy nem túl hosszú és nem is túl rövid 'virágzás'. A szemet gyönyörködtető és hosszú távon is eredményes átalakulást a filmekben könnyen leírják annyival hogy egyik napról a másikra hirtelen az osztály lúzere vagy egy családban élő papucsférfije megváltozott külsővel, vagány, helyes kinézettel, merészen, dögösen kiöltözve küldi a sármos mosolyokat vagy kivágott ruhában rebegteti a szempilláit mindenkire. Ez szép és jó de nem teljesen így működik. Első sorban az energiákat kell begyűjtened, amire szükséged van de az csak is úgy működik ha előtte kiadod magadból amire már nincs szükséged. Ha változásra adod a fejed, kezdjed el először azzal hogy többet vagy a természetben és a Földanya energiát próbálod begyűjteni (miután megszabadultál a téged hátráltató energiáktól). Meditálj sokat és használd a képzelőerődet. A változást belülről kifelé képzeld el vagyis hogy a benned lévő gondolatok mennyire megváltoznak, ami pozitív vagy pozitívabb rezgéseket adnak majd.


  Forrás: google.co.uk

Utána kezdődhetnek a hitrendszerek átírásai és a sejtmemória átírása, ami misztikusan hangzik és lehetetlennek tűnik pedig nem az mert igazából minden a gondolatainkon múlik. Beléd hiába neveltek 'korlátokat', ha te azokat át tudod lépni. Több, régebben élt nép gondolta azt hogy mivel az ember része a természetnek, a természet változtatásával vagy energiájának felvételével érhet csak el változásokat. Csak és kizárólag a szívcsakrádban lévő energia segíthet neked a gondolati változásban, melynek köszönhetően átléped saját korlátaidat. A szív néma vezető amire mindig hallgatni kell mert az tudja mi a természetes, kinek mi a jó és milyen tempóban érdemes változtatni. Szembe kell úszni az árral és Önmagunkat megismerni, mindig szívünk és lelkünk 'utasításai' szerint cselekedjünk mert azok az igaz vezetőink és nélkülük semmilyen nagyobb változás nem történik meg. Ha még ezek után sem jártál sikerrel de él benned a vágy, egy másik ember energiája is segíthet, aki szívesen ad neked a saját energiájából, cserélődnek így az energiák két fél között. 

Ezek az alapjai a sikeres változásnak, ami garantált ha betartjuk ezen lépéseket. :)