Asztro | Jupiter a Skorpióban - 1 | Rögeszmésen az 'Újvilágba' vagy álmodozással a macsaköves úton? I



Eljött az az időszak is, amit személy szerint nagyon vártam mert mindig izgalmas és sok új dolgot tartogat. Jupiter a Skorpióban. Erőteljes és markáns, amolyan 'terelgető' életutunkon, ha valamivel még dolgunk van az most biztosan kiderül. Pillantások alatt megváltozhat minden, dőlhetnek vagy épülhetnek a kártyavárak. Általánosságban a Jupiter a szerencse bolygója, a Skorpió pedig talán a legőrültebb energiákat hozza ki belőlünk. Paranoia, frusztráció, rögeszmék, feszültség. Nem kell félni ettől az időszaktól senkinek sem de azért nem árt odafigyelni. A Skorpió Jupiter tranzit magasba felemelhet most ha minden figyelmedet arra irányítod, ami lelked legmélyén van, ami nem szégyen. A halál, az elmúlás, ezáltal a reinkarnálódás, a szeretkezés, a mélyről feltörő vágyak ideje lesz ez. Némileg paradox de erre most szükség van, jobban mint ebben az évben bármikor.

 
                                                         Forrás: google.co.uk

Ne félj a tabu témáktól, most érdemes felpenderíteni a még elvarratlan szálakat vagy szembenézni legperverzebb vágyainkkal, legfájóbb párkapcsolati élményeinkkel. Szellemidézéshez ennél jobb időszakot nem lehet találni, meditáljunk és ha tudunk, kapcsolódjunk a felsőbb Énünkhöz, most könnyen áthallhatunk bölcsességeket, felnyílhat szemünk vagy 'lelki szemünk', egészen zavarba ejtő igazságok is felszínre kerülhetnek. A skorpió csíp, nem életveszélyes (általában, van persze kivétel) inkább fájdalmas. Ha fájdalmak érnek ebben az időszakban, emlékezz erre, nem vagy veszélyben, a fájdalom azért van hogy elgondolkozz mert valami nincs rendben. A fájdalom a fizikai test velejárója ám itt inkább lelki fájdalomról beszélhetünk ami gyakran kiteljesedhet erőteljes agresszió formájában, hamar elveszthetjük fejünket, kivetíthetjük rossz kedvünket másokra.


 Forrás: google.co.uk

Jupiter felturbózza neked azt amivel még dolgod van, ez a Jupiter Skorpió tranzit nem leányálom, csupán azoknak akik lelkiekben készen állnak. Még mindig van az életedben tabu téma? Hitrendszered blokkol dolgokat? Képtelenség? Tilos? Mi az hogy NEM LEHET? A Skorpiónak nem jelent sokat az hogy tabu, képtelen vagy lehetetlen. Lehet. Mindent lehet. Ha együtt működsz vele, megjutalmaz mert nagyon sok lelki erőt és hitet adhat, bevezethet egy 'Újvilágba'. Meditációban, Önismeretben is segít, komfortzónákból való kilépéseknek zöld lámpát ad. Figyelgesd álmaidat, megértést hozhatnak, álmodj tudatosan, válj tudatossá, mert ha most mindent beleadsz, rezgésszinted is emelkedhet, új szintre léphetsz a megértésben, meditációban, nagyobb eséllyel kapcsolódhatsz entitásokkal, idézhetsz szellemeket, álmodhatsz és álmodozhatsz, amit viszont inkább ne vigyél túlzásba (vagy legalább figyelj arra hogy tényleg szükséged van-e arra amire vágysz) mert könnyen megvalósulhat. Néha olyan dolgokat vonzunk be az életünkbe amiket nem szeretnénk és kellemetlen események történnek velünk, aminek még nem értjük a miértjét és megnehezítjük vele saját, 'macskaköves' utunkat.


Forrás: google.co.uk