Asztro | Jupiter a Skorpióban - 2 | Lelki TÖLTet vagy érzelmi hullámvasút? |



A Jupiter Skorpió nem csak feszültséget és megértést szokott hozni életünkbe hanem lelki többletet vagy veszteséget. Ez egy remek időszak a bátraknak hogy őszintén valljanak érzéseikről a kiszemelt embereknek. Nem is lehetne jobban leírni mit nyerhet az az ember aki most felmeri vállalni igazi érzelmeit mással szemben és engedi hogy az viszont szeresse Őt, mint az alábbi Pablo Neruda idézet:

"Szeretem azt a földdarabot, ami te vagy, mert a bolygótérben nincs másik csillagom. Benned ismétlődik a táguló világegyetem."

A világmindenség és az univerzum minden szeretetével megáldott ember aki tudatosan él, tud úgy szeretni ahogyan senki más. Ez várhat ránk is ha lelkünkben készen állunk rá de azt tegyük hozzá hogy erre az igaz szeretetre/szerelemre meg kell érni. A mostani erőteljes energiák vagy lehúzzák a magánéletedet a sárgaföldig vagy felemelik az egekig. Sok szakítás és vita történik ezekben az időkben de ne feledjük minden rosszban van valami jó és minden vég egy új kezdet is. Érzelmi többletet kaphatunk, ha kell, azért hogy mással teremtsünk vagy azért hogy magunkra fordítsuk a többletet, szingliként akár. Elbűvölő lehetsz és mágnesként vonzhatod az emberek figyelmét, tekintetét. Termékeny ez az időszak, érdemes próbálkozni ha gyereket szeretnénk de csak ha szenvedéllyel csináljuk. A szenvedély a lélek üzemanyaga, az értelem és boldogság forrása.


Forrás:  https://image.afcdn.com/

Most érezhetsz rá arra hogy mi vonz téged valójában, milyen energiák hiányoznak belőled és mindezeket kiben találod meg. Tapasztalatokkal és élményekkel teli korszak jön, próbára tesz és jutalmaz ha 'átmész a vizsgán', erősödhetnek a családi kötelékek viszont a karma élesebben is visszacsaphat ha szerelemről vagy szeretetről van szó. A Jupiter a Mérlegben megtanította nekünk az Önszeretet és olyan energiákat tudtunk magunkénak amit most fejleszthetünk 'skorpió szintre'. A skorpió mélyre ás, így amit magadban legbelül elástál, az kijöhet. Legyen ez titkos szerelmed, szeretőd vagy legperverzebb vágyaid. Az erőteljes szexuális energiákat tudnunk is kell kezelni, higgadtnak és nyugodtnak, hűségesnek kell maradnunk magunk és partnerünk felé. Ehhez a hit is kell, a Jupiter pedig a Hit bolygója, ami szintén sokat dobhat a helyzeten. Mondhatjuk úgy is hogy minden amiben hiszel tudatosan vagy tudat alatt, erősödik vagy gyengül. Az a nem mindegy melyik irányba dől a mérleg nyelve. 


                                    Forrás: http://about-face-and-fashion.tumblr.com/post/52532733165

Szélsőségek és végletek mindenhol. A Jupiter Skorpió megtanít hogy bízz Önmagadban és hallgass a lelked sugallatára mikor a szerelem vagy a szeretet van 'porondon'. Segít hogy felismerd, nem minden az aminek látszik és léteznek olyan kapcsolatok is amikben láthatatlan szálak kötnek össze embereket. Ezeket mi sajnos nem látjuk de érezhetik azok akiknek jól működik a 3-ik szem csakrája.  Tehát itt az idő lépni ha érzelmileg el akarunk köteleződni valaki iránt vagy elhagyni azt aki mellett már nem vagyunk Önmagunk.