Lelkünk bugyraiban| Az elválaszthatatlan társak | Karmikus kötődésekről |


Ideje visszatérni a karmikus kötődésekhez mert most karmikus kapcsolatok idejét éljük. A weboldalon volt már szó különböző kötődésekről, mintpéldául ikerlángmegnehezített. Írtam már arról is hogy ezen kapcsolatok megszüntetése csak az éteri kötelékek elvágásával valósulhat meg sikeresen. Aki elhalasztja ezt a lépést, idővel újból szembe találja magát ezzel a helyzettel a magánéletében, általában ilyenkor lépnek be a már nem működő/nem nagyon működő kapcsolatokba a harmadik felek és máris áll a bál a szerelmi háromszögben. Azt már tudjuk hogy vannak ikerlángjaink, sors és karmatársaink, akik mind a mi segítségünkre jöttek, ezzel párhuzamosan ők maguk is tudatosodnak. Most a karmikus társakról beszélünk.


Forrás: google.co.uk



A karmikus társak előző életeidben is ismertek téged és azért találtak meg, mert valamilyen közös, karmikus adósságotok van. Általában nem számít annyira erős viszonynak mint egy ikerláng kapcsolata de ne általánosítsunk hiszen minden a kapcsolat minőségétől, az előző életből ebbe az életbe hozott közös feladat nehézségén múlik. A láthatatlan karmikus szálak két olyan embert kötnek össze akiknek együtt kell lennie, sokszor nem életük végéig vagy talán nem is párkapcsolatban, hanem családi viszonyban/ legjobb barátokként kell együttműködjenek. Egy karmikus társ a legnagyobb segítő lehet hiszen csak vele szabadulhatsz meg olyan kötődésektől, hitrendszerektől, rögeszméktől amiket senki más nem tud veled elfeledtetni, más képtelen rávenni arra hogy változtass a látásmódodon. Kicsit elszaladt velünk a ló és a nagyérdemű átfogalmazta hogy mi valójában a karmikus kötődés, nem több mint olyan kötődésforma amihez 'hozzárendelünk' egy személyt/problémát régebbi életeinkből. A társ nem más mint aki ebben közvetít. Vonzódunk egy személyhez akihez nem vonz különösen 'semmi' (értsd: kinézet, kisugárzás stb) ám mégis úgy érezzük hogy vele tudunk csak Önmagunk lenni.


Forrás: google.co.uk


Amikor azt érezzük hogy a másik fél számunkra tökéletes de nem vagyunk mellette maradéktalanul Önmagunk, akkor az nem karmikus kapcsolat. Hajszálvékony az eltérés sors és karmikus társ között, van aki nem is igazán tesz különbséget. Amikor egy olyan emberrel találkozol aki a te tükröd, aki kimondat veled olyat amit nem mertél, aki megváltozásodhoz megadja a kezdő lépéseket, AZ a KARMIKUS társ és vele talán nem tart örökké mint az ikerlángok esetében. Sokan ott rontják el hogy amint találtak valakit aki különleges az életükben, nem fejlődnek tovább a lélektársuk mellett (ahogyan annak lennie kellene) ezért kompromisszum alakul ki ('Fogadj el úgy, ahogy vagyok'). Csodálatos egy ilyen kapcsolat, ezt magam is elismerem de nem szabad végigálmodozni és egyből mindent feladni hiszen gyakran későn ismerjük fel hogy ki a karmikus segítő és ki az ikerláng ......

Comments